5 Button Mouse Binding.

Technical issues discussion about your computer and Deus Ex games.

Moderator: Forum Guards

5 Button Mouse Binding.

Postby Alistair » Sat Jun 18, 05 4:00 pm

I have recently got myself a 5 button mouse, i have installed Browser Mouse driver.
But Deus Ex can't pick up the buttons, could you give me the button names for the User.ini or a solution?

Thanks.
User avatar
Alistair
Forum Hero
 
Posts: 2575
Joined: Sun Jan 30, 05 2:02 pm
Location: England, UK

Postby Dae » Sat Jun 18, 05 4:07 pm

There should be a program that assigns buttons of your mouse.

I got Microsoft mouse and i had to download this software (Point32) from microsoft.com. With Point32 i can make different sets of buttons for each program and game.
User avatar
Dae
Alpha
 
Posts: 12086
Joined: Sat Sep 06, 03 4:40 pm

Postby Alistair » Sat Jun 18, 05 4:11 pm

User avatar
Alistair
Forum Hero
 
Posts: 2575
Joined: Sun Jan 30, 05 2:02 pm
Location: England, UK

Postby Zantinzuken » Sat Jun 18, 05 5:17 pm

I have the same problem, except the other buttons work outside of the game, i thought if you just get the user.ini line for it maybe it might work
?
Image
User avatar
Zantinzuken
NINNY BOYYYYY
 
Posts: 3016
Joined: Wed Apr 13, 05 4:36 pm

Postby Alistair » Sat Jun 18, 05 6:38 pm

Ok i have come to a conclusion, in the mouse driver program i binded Middle mouse to tab, it worked (Does them big spaces in wordpad). I tried binding the other side buttons to tab, no success.
User avatar
Alistair
Forum Hero
 
Posts: 2575
Joined: Sun Jan 30, 05 2:02 pm
Location: England, UK

Postby Dejavu » Sun Jun 19, 05 12:04 am

hehe, thats the point why mice like logitech and razor are the best solution for gamers. i have mx510 + origial software where i can set all 8 buttons of the mouse as i want, i can even bind letters or numbers to any button on the mouse. 8)
Dejavu
Regular
 
Posts: 384
Joined: Sun Sep 07, 03 2:22 pm

Postby Saradin » Mon Jun 20, 05 7:47 pm

I had trouble like that too when I first got my mouse. I made my buttons bound like,
Button 1=PageDown
Button 2=PageUp
Button 3=Insert
Button 4=Delete

Then I just went into my user.ini and bound whatever binds I wanted on those buttons. Hope it helps.
Saradin
Newbie
 
Posts: 29
Joined: Wed Jun 08, 05 9:26 pm

Postby Zondartul » Tue Jun 21, 05 7:55 am

Names Mouse1 Mouse2 Mouse3 Mouse4 Mouse5, if i remember right
________________
_______________
______________
_____________
____________
___________
__________
_________
________
_______
______
_____
____
___
__
_
User avatar
Zondartul
Poster
 
Posts: 217
Joined: Thu Oct 28, 04 7:27 am

Postby Alistair » Wed Oct 12, 05 11:32 am

Problem ended. Logitech MX 1000 was purchased, no comment "BUT DAT SLOW 1MS REPSONSE TIME". Lock please.
User avatar
Alistair
Forum Hero
 
Posts: 2575
Joined: Sun Jan 30, 05 2:02 pm
Location: England, UK


Return to Technical issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
cron